Publisert av: Bjørn Gunnar Lindalen | 9. september 2008

John McCain bruker Frp taktikk!


John McCain vi velge flere demokrater til å sitte i sin regjering om han blir valgt til president. Han gjør som Frp, prøver å kapre velgere både til høyre og venstre for seg. Først valgte han den meget konservative Sarah Palin som visepresidentkandidat, og så sier han at han vil ha med demokrater i sin regjering hvis han blir valgt.

John McCain prøver med det siste å kapre velgere som er skeptiske til at en mørkhudet skal bli president i USA. Ved å si at han vil ta inn demokrater i sin eventuelle regjering, håper han at velgerne skal tro at det vil bli ført en demokratisk politikk i USA. De trenger ikke stemme på Barack Obama for å få det, prøver han å si. At USAs president har vetorett, holder han selvfølgelig kjeft om. Bush har brukt denne vetoretten flere ganger i sin presidenttid.

Ved valget av Sarah Palin fridde McCain til høyresiden. Spessielt til de kristne. Palin mener USAs soldater er i Irak på oppdrag fra Gud(!!) Med Palin i regjering, blir det ikke mindre Bush politikk, men mer. Forstår USAs velgere det? Meningsmålingen tyder desverre ikke på det. Flertallet av USAs velgere er for demokratene, men alikevel vil flere stemme for John McCain en Barack Obama. Det må ligge rasisme bak.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggers like this: